Momenteel gesloten

Tuincentrum

Garden Plant ontzorgt tuincentra


Garden Plant is dé partner die tuincentra volledig ontzorgt. Via verschillende inkoopkanalen maakt u eenvoudigweg kennis met ons uitgebreid aanbod aan planten.

Bij Garden Plant is het mogelijk om op verschillende manier in te kopen. Het is mogelijk om planten naar eigen wens uit te zoeken in onze 33.000 m² grote Cash & Carry. Of het is mogelijk via onze webshop, waar u 24/7 een bestelling kan plaatsen. Daarnaast behandelen wij aanvragen per fax, e-mail of via telefonisch contact. Meer informatie over de (inkoop)mogelijkheden vindt u op deze pagina.

Kortom, Garden Plant is er om uw tuincentrum te ontzorgen.

Ontdek onze verkoopbeurzen

Jaarlijks organiseert Garden Plant diverse verkoopbeurzen voor tuincentra. Tijdens deze beurzen wordt het actuele en kwalitatief hoogwaardige assortiment aan planten gepresenteerd mét Limburgse gastvrijheid! In de daaropvolgende weken worden de bestellingen uitgeleverd aan onze klanten. De verkoopbeurzen voor tuincentra vinden plaats in januari en augustus, bekijk het laatste nieuws om op de hoogte blijven van de precieze data.  

Tijdens én na een verkoopbeurs is het beursassortiment ook digitaal te bestellen, tot enkele weken na de beurs blijft het assortiment online beschikbaar via de webshop.

Uitgebreid aanbod in de webshop

Via onze webshop doet u eenvoudig digitaal inkopen bij Garden Plant. Heeft u specifieke bestellingen? Via onze webshop is het ook mogelijk om het volledige uitgebreide assortiment online te bestellen.

Nog geen klant? Vul het contactformulier in en u ontvangt van ons uw persoonlijke inloggegevens.

Klant worden 

Bestellen met persoonlijk contact

Als digitaal bestellen niet helemaal uw ding is, zijn wij altijd persoonlijk bereikbaar! Garden Plant is ten alle tijden beschikbaar voor uw aanvraag of bestelling.

+31(0)77-3961155
+31(0)77-3961151
info@garden-plant.nl

Cash & Carry

Kies zelf uw planten!

Wilt u de planten het liefste zien voordat u ze inkoopt? Breng dan een bezoek aan onze Cash & Carry. Op onze 33.000 m² grote Cash & Carry zijn alle planten overzichtelijk per productgroep gerangschikt. Voor elke klant is er een golfcar beschikbaar zodat u zich makkelijk over het hele terrein kan verplaatsen. Planten uit de Cash & Carry zijn rechtstreeks mee te nemen of kunnen op een later tijdstip worden afgehaald. Het is ook mogelijk om uw bestelling later door ons te laten bezorgen op het gewenste adres.

Meer weten over de Cash & Carry?

Cash & Carry 

Snelle bezorgservice


Is de bestelling te groot voor eigen transport of is er simpelweg geen tijd om de bestelling zelf op te halen? Geen probleem, wij leveren uw bestelling op het tijdstip en de locatie die u maar wilt. Van een bestelauto tot een volle oplegger, alle bestellingen kunnen met onze bezorgservice worden geleverd.