Momenteel gesloten

Hoveniersbedrijf

Service, gemak & kwaliteit voor hoveniersbedrijven

Garden Plant levert tuinprofessionals een compleet assortiment tuinplanten en aanverwante artikelen die onmisbaar zijn voor het realiseren van een tuinproject. Wij hechten veel waarde aan het verlenen van service. Geen vraag is ons te veel en geen aantal is ons te groot óf klein!

Bij Garden Plant is het mogelijk om op verschillende manier in te kopen. Het is mogelijk om planten naar eigen wens uit te zoeken in onze 33.000 m² grote Cash & Carry. Of het is mogelijk via onze webshop, waar u 24/7 een bestelling kan plaatsen. Daarnaast behandelen wij aanvragen per fax, e-mail of via telefonisch contact. Meer informatie over de (inkoop)mogelijkheden als tuinprofessional vindt u op deze pagina.

Inkopen met service & gemak  

Kies je voor gemak dan kies je voor Garden Plant

Of het nu gaat om kleine of om een grote partij, wij verzorgen uw complete beplantingslijst. Na het aanvragen van een beplantingslijst sturen wij zeer snel een offerte. De bestelling wordt passend per referentie in de beste kwaliteit klaargezet. De bestelling hoeft alleen nog maar opgehaald of (naar wens) bezorgd te worden. Zodat u vervolgens als tuinprofessional direct aan de slag kan met het planten van uw tuinproject.

Snelle bezorgservice


Is de bestelling te groot voor eigen transport of is er simpelweg geen tijd om de bestelling zelf op te halen? Geen probleem, wij leveren uw bestelling op het tijdstip en de locatie die u maar wilt. Van een bestelauto tot een volle oplegger, alle bestellingen kunnen met onze bezorgservice worden geleverd.

Webshop

Plaatst u het liefst digitaal een bestelling? In onze online webshop is het mogelijk om 24/7 uw bestelling aan tuinplanten te plaatsen. Onze webshop is eenvoudig, snel en overzichtelijk ingericht.

Webshop

 

Nog geen klant? Vul het contactformulier in en u ontvangt van ons uw persoonlijke inloggegevens.

Klant worden 

Cash & Carry  

Kies zelf uw planten!

In onze Cash & Carry is het mogelijk om uw planten zelf uit te kiezen. Alle planten zijn overzichtelijk per productgroep gerangschikt. Voor elke klant is er een golfcar beschikbaar zodat u zich makkelijk over het hele terrein kan verplaatsen. Planten uit de Cash & Carry zijn rechtstreeks mee te nemen of kunnen op een later tijdstip worden afgehaald. Het is ook mogelijk om de planten later door ons te laten bezorgen op het gewenste adres.

Meer weten over de Cash & Carry?

Cash & Carry